divestock_se
Handla utifrån
Latest Gear
  1. Ny (300)

Dykning

Dykning

Så fort du hör ordet "dykning" känner du hur pulsen ökar och du vill omedelbart ge dig ut på upptäcktsfärd. Det böljande blå väntar, med alla hemligheter som finns gömda under ytan. Du bör såklart vara ordentligt förbered, inför den fantastiska upplevelse som väntar!

Oavsett om du är en erfaren dykare, eller om du förbereder dig för ditt första dyk, så vill du att allt ska vara perfekt. Vi på Divestock vet exakt vad du behöver för att få ut det maximala av din undervattensupplevelse och hjälper dig gärna hitta den utrustning som passar just dig. Med ett brett utbud av dykutrustning, som inkluderar såväl prisvärda paketlösningar, som mer avancerade alternativ, så har vi garanterat allt du behöver i dykväg. I vår onlinebutik hittar du allt från maskar och dräkter, till regulatorer och högteknologisk utrustning. Kort och gott allt du behöver för den ultimata dykupplevelsen!

Vi vet allt man kan tänkas behöva veta om dykning, snorkling och andra undervattensaktiviteter. Följ med oss idag och lär dig mer!

 

Bästsäljare

Mares Set X-One Marea

Mares Set X-One Marea

Specialpris: 523,93 kr

Ordinarie pris 745,48 kr

Mares Ergo Dry Snorkel

Mares Ergo Dry Snorkel

Specialpris: 282,43 kr

Ordinarie pris 367,50 kr

Mares X-Vision Mask

Mares X-Vision Mask

Specialpris: 409,53 kr

Ordinarie pris 524,94 kr

Mares X-Vision Ultra Liquidskin Mask

Mares X-Vision Ultra Liquidskin Mask

Specialpris: 619,49 kr

Ordinarie pris 735,00 kr

Mares Dive Boot Equator 2mm

Mares Dive Boot Equator 2mm

Specialpris: 157,54 kr

Ordinarie pris 209,96 kr

Mares X-One

Mares X-One

366,39 kr