CORONAVIRUS UPDATE - CLICK HERE
divestock_se
Handla utifrån
Latest Gear
  1. Ny (2)

Kompletta Dykpaket

Kompletta Dykpaket

Har du nyligen börjat dyka och är ännu osäker vilken dykutrustning du egentligen behöver? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig! DiveStocks professionella dykare har handplockat sina favoriter och satt ihop behändiga produktpaket för alla smaker och nivåer. Vi har dykpaket för allt från nybörjare till tekniska dykare. Ta en titt och hitta den rätta för dig!

Med ett komplett dykpaket från Divestock har du allt du behöver för ditt nästa dykäventyr. Vare sig du är ute efter ett förmånligt dykpaket för nybörjare, ett dykpaket som du själv sätter ihop genom att välja storlek, bcd's och regulator som bäst lämpar sig för dina behov, eller om du föredrar ett dykpaket som skulle accepteras av alla professionella dykare, hittar du det här!

Har du i planerna att flyga utomlands för att upptäcka de exotiska undervattensunderverken och måste därför begränsa vikten och storleken på utrustningen du tar med dig? Då är Cressi Traveler’s Choice –dykpaketet för dig! Detta dykpaket är valet för alla de dykare som vill resa lätt och alltid vara redo för sitt nästa äventyr. Cressi Traveler’s Choice –dykpaketet innehåller lättvikt produkter i små storlekar, noggrant utvalda för att lämpa sig till den resande och äventyrliga dykaren. Ditt mål är förmodligen att hitta en utrustning i vilken du kan känna dig som en professionell dykare och Divestock hjälper dig uppnå detta!

Klicka för att se mer

Klicka för att dölja

Artiklar 1 till 12 av totalt 39

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stigande ordning

Artiklar 1 till 12 av totalt 39

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stigande ordning