divestock_se

Fourth Element

Fourth Element

Fourth Elements historia började i Egypten år 1999 och sedan dess har utvecklingen varit snabb och ändamålsinriktad. Fourth Elements styrka ligger i innovation, funktionalitet och prestation. Förutom att plaggen är toppklass gällande kvalitet ser de även snygga ut; en kombination som lett till att varumärkets våt- och torrdräkter blivit favoriter bland flera dykare. Fourth Element har ett brett produktsortiment för både professionella dykare och fritidsdykare och varumärkets tre huvudsakliga produktlinjer – Technical Gear, OceanPositive och LifeStyle Clothing – erbjuder dykutrustning, badkläder och fritidskläder som tillfredsställer även de mest krävande dykarna.

Technical Gear. Liksom i alla andra sporter, spelar prestationsförmågan en kritisk roll i dykning. Under dykningen skall man ha möjligheten att njuta fullhjärtat av själva aktiviteten och inte behöva bekymra sig om utrustningen. Grundarna av Fourth Element drivs av sin passion för dykning och sin målinriktade attityd att finna innovativa lösningar för att underlätta vardagen för dykare världen runt. Strävan för perfektionism resulterar i att produkterna testas och finslipas i flera månader innan de hamnar i konsumenternas händer. Den tekniska produktlinjen innehåller våtdräkter och torrdräkter med maximal isolering, rashguards, underställ samt andra nödvändigheter så som sockor, handskar, boots och huvor.

OceanPositive är en innovativ produktlinje av badkläder och rashguards tillverkade av det allra bästa Lycra® materialet och återanvänt nylon från övergivna fisknät. OceanPositive introducerar ett revolutionerande sätt att omvandla havsavfall till snygga och moderna badkläder.

Lifestyle Clothing är en produktlinje av sköna t-skjortor, sweatshirts, huv- och fleecetröjor i bra kvalitet och med snygga havsinspirerade tryck.

Så vad det än är du är ute efter, är vi rätt säkra att du kan hitta det hos Fourth Element. Bekanta dig med vårt breda sortiment och hitta de saknade plaggen i din dyk garderob!

Klicka för att se mer

Klicka för att dölja

Artiklar 1 till 36 av totalt 147

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stigande ordning

Artiklar 1 till 36 av totalt 147

per sida
Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stigande ordning